12 mars - denna jävla sjukdom!

2012-03-12 @ 17:12:42
1. I'm drunk, I suppose
Blir kanske lite mycket sjukdomssnack just nu och jag får ursäkta ifall ni finner det långtråkigt, men i och med att det är typ det största som hänt i mitt liv den senaste tiden så får det faktiskt bli lite sånt "tråk bloggande".

Ville bara säga att jag orkar inte må dåligt längre. Mått illa till och från enda sen i fredags, och har känt det konstant ända sen jag vaknade idag... Euäsch. Misstänker magkatarr. Men eftersom jag inte orkar ligga och göra ingenting, så håller jag igång ändå! Igår kväll tvättade jag hela kvällen i min ensamhet, spelade även in en töntig video som jag troligen lägger upp vid nåt tillfälle om jag lyckas klippa ihop den. Och idag har även mannen börjat må dåligt IGEN, så när han har legat och sovit hela eftermiddagen har jag fördrivit min tid med att städa ytterligare en gång. Tredje gången bara på en vecka, börjar känna mig som mamma. Eller Hanna J i Big Brother... Men nu har det ju varit så fint väder hela denna veckan med sol flera dagar, så då blir man ju på lite städhumör! Idag har det faktiskt varit så varmt som 15 grader, gick ut med soporna i mjukisshorts och stickad tröja och FIIIFAAN vad varmt det var. Kändes som sommar på riktigt.

Nu ska jag även trotsa mitt illamående och laga mig själv en god kyckling-och grönsaksgryta då mannen inte har någon aptit. Orkar jag inte allt kan jag ju bara spara liksom. Smarta jag!


Bjuder på en bild där Diva ser skelögd ut.
(behöver kanske tillägga också att hon är inte smutsgul i örat och runt ansiktet, utan hon har faktiskt orange-gula skiftningar i pälsen. Så ingen tror hon behöver vaxa öronen! Behöver katter ens det, förressten...?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0