29 mars - AAAEEEE

2012-03-29 @ 08:13:56
1. I'm drunk, I suppose
Nu är fan snusknivån nådd! Varningslamporna blinkar ilsket rött och tusentals krigslarm vrålar. MITT HEM KRYLLAR AV SILVERFISKAR OCH JAG BLIR SÅ ÄCKLAD.

Imorse när jag klev upp och skulle på toaletten (silverfisknästet).... Så satte jag mig där. Doin' ma thaang. Kollar ner på mattan, och vad ser jag? Inte en. Inte två. UTAN TRE. SNUSKIGA. SILVERFISKAR. Mitt på mattan! Och asså nu snackar i en yta på mindre än en kvadratmeter! Nöp dem allihop med toalettpapper och nu kommer jag har psykiska problem i resten av mitt liv när jag ska gå in på den där toaletten, efter denna ytterst traumatiska upplevelse.. Men asså vad ska jag göra? Ringa hyresvärden och klaga så de tar hit Anticimex? Jag dödar ju åtminstone 1-2 stycken varje dag, hur många bor där egentligen?! Fy.


Jaha, så nu är jag garanterat vaken. Skulle göra mig lite frukost men upptäckte då att mjölken stått framme hela natten och eftersom jag är jättenojig med sånt så var det enda alternativet att hälla ut den... Att mannen däremot varit vaken efter mig och sett att den stått framme, men ändå inte ställt in den är redan dagens dispyt, är det bara jag som tycker att man kan göra andra människor en tjänst? Får knalla iväg till affären när den öppnar vid nio. Ska inte köpa ny mjölk till honom. Eller jo det ska jag, för jag är ju SNÄLL. Sådeså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0