3 mars - hej ponnysar!

2012-03-04 @ 03:13:48
1. I'm drunk, I suppose
Tänkte bara kika in och säga hej lite. Skulle egentligen berätta lite om gårdagens utgång med, men jag har bilder på kameran som ligger i väskan som jag vill lägga över till inlägget då, och jag orkar inte riktigt resa på mig nu för jag sitter så skönt... Så det får bli imon istället, kära vänner!

Har ialla fall fördrivit denna dag med att städa och kolla melodifestivalen. Putsade fönstrena också - herregud vad rena de blev! Kanske inte så konstigt när man inte putsat dem sen i somras typ... Dammsög också för det såg fan ut som kriget, mina hårstrån ligger ju fan överallt och för att inte tala om dammråttorna... Har gjort ett experiment - skitit i att dammsuga för att se hur länge det tog för mannen att dra fram dammsugaren. Men det hände ju aldrig, och skiten måste ju bort så fick ge upp det idag. Hade varit intressant att veta, dock. AHWELL. Ska glo lite Big Brother nu eftersom jag missade det igår, och sen ska jag ta Divan och sova. Natti!


Kommentarer
Postat av: ellia

tänkte precis frågat varför du har tagit spegeln vi har på jobbet men oh well... antar att den säljs i fler upplagor ^^



Sure thang, ska kasta upp en bild till helgen eller ngt. Jobbar nattpass och är sådär lagom ful under dagarna för tillfället XD

2012-03-08 @ 01:52:40
URL: http://itsmellslikeemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0