10 september - KALLA MIG KATTEN 'RÅÅ

2012-09-10 @ 12:55:00
1. I'm drunk, I suppose
Hejhej. Dagens planer är att sitta på Folkuniversitetet och ruttna (ska mobba min jobbcoach bara för jag mötte honom ute i fredags, HAHA) och sen ska jag möta Sofie för en liten dejt över en pommestallrik!

Bjuder på en outfit från förra veckan som jag kände mig lite snügg och heftig ut i. Funderar starkt på att köpa en liknande keps till mig själv som jag har på bilden, hittade den och köpte den till mannen men jag vill fasen ha en likadan själv haha... Tråkigt bara att de plockat bort mycket kepsar nu och ersatt med mössor?! WTF bara september hallå, haha sure att de är tidiga med sånt men måste man plocka bort kepsarna bara för det liksom? Balle. Får internetshoppa som jag inte gillar egentligen.

 

Och hata mig inte nu för jag bara lägger upp dåliga iPhone-bilder, jag orkar ju aldrig dra med mig kameran. Köpte ju faktiskt en större handväska förra året eller när det nu var, bara för att kunna ha plats med systemkameran när jag drar till stan och såna grejer. Men tror ni den får plats? NÄE. Den är istället fylld med skit som paraply som jag ytterst sällan använder (men som ändå är sönder så kan lika gärna kasta det?), hårspray, parfymer och deo, smink och plånbok, snycken, mobiltillbehör och GAAH. Allt typ.

Påminn mig om att jag ska göra ett inlägg om vad som finns i min väska någon dag. Tänkt på det i flera månader.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, vad snygga shorts! Var är dom köpta!? :D
kram

Svar: Åh, tack så jättemycket! Är faktiskt mina favoritshorts, haha..Jag köpte dem på Gina i våras, men jag tror de gick åt ganska snabbt! Fanns i typ blått, rött och vitt också :) Kram!
Amanda

2012-09-20 @ 18:15:32
URL: http://scruuubss.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0