15 september - förlåt mig herre, jag har syndat.

2012-09-15 @ 21:28:10
1. I'm drunk, I suppose
Vrålade ut på både Facebook och Twitter imorse om min fasliga morgon. Hade råkat stänga toalettdörren till kattens låda, = kattkiss på mitt täcke och mina knän badade. Detta inträffade kl 05:00, skulle upp och jobba, och allt blev väldigt stressigt. Slängde täcket i badkaret & fyllde upp med vatten. Kastade mig ner i tvättstugan, och upptäcker att enda tvättiden ledig idag var mellan kl 16-19. Och jag slutade jobbet 15:30.......

Efter jobbet blev det stamp-tvätt i badrummet av madrass innan jag fick ner den i tvättstugan och kunde hänga det + täcket på tork. Med endast en timmas tvättid kvar. Och det är nu min synd kommer!

Alltså, jag förstod ju typ direkt att åtminstone madrassen aldrig kommer torka på en timme. Planerade därför att säga till nästkommande tvättare att min madrass hängde kvar och ifall det var okej. Men då var det ingen där. Och nu har jag inte vågat gå ner igen ifall jag möts av en arg tant. Så jag tänker vara så överjävlig att jag hämtar den tidigt imorgon bitti redan inna klockan 07:00.



Allt är ditt fel, katten. Du kunde väl kissat på golvet lika gärna?!

Suck. Jag mår dåligt för att nån kanske svär på mig just nu. Men det var ju en nödsituation....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0