23 september - alla goda ting är treee

2012-09-23 @ 22:37:46
1. I'm drunk, I suppose

Tre saker jag inte förstår mig på: Den manliga hjärnan, varför min katt pruttar och biter mig men aldrig Christopher, och varför godis inte är nyttigt :(

Tre saker som finns på mitt skrivbord/soffbord just nu: Kvällsmacka, kläder och ljuslyktor

Tre saker jag gör jag just nu: Förundras över responsen på min nya profilbild på FB, kliar mig i näsan och försöker hålla mig vaken i fem minuter till

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Bli artist, sjukligt rik och skaffa barn.

Tre saker jag kan: Äta ofantliga mängder av ALLT, spendera mina pengar alldeles för fort samt att jag skulle kunna tänka mig att göra en pälsmössa av min katt när han dör. (dock ej själv)

Tre saker jag inte kan: Kontrollera mitt impulsiva humör, hålla mig för skratt när Christopher härmar hur jag skrattar, och svälja samtidigt som jag håller för näsan.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: Sluta vara så aggressiv (HAHA), lära mig magdans och hemligheten till hur man orkar gå upp och göra sig snygg varje morgon

Tre saker jag tycker om: Christopher (såklart, mest av allt!). Men om man inte får säga personer, alltså att det måste vara saker... Så säger jag nog tidiga mornar när man kan ligga kvar länge i sängen utan att hela dagen försvinner, att jobba och murriga höstdagar.

Tre favoriträtter: Currykyckling med ris, taiwanesisk flygbäver, knäckebröd med såna där frö på och massa smör

Tre favoritlåtar: Of all times? Wonderwall - Oasis, Sweet Dreams - Eurythmics, Sjukhus - Kent.

Tre favoritminnen: När jag som liten lekte att farfar var min häst och jag tvingade honom att ha ett morgonrocksband över axlarna som tyglar medan han kröp runt i hela deras hus på alla fyra under tiden som jag satt på hans rygg, HAHA.
När jag och Christopher skulle på biodejt, men att vi istället hamnade på en fest i Torsås där vi shottade vodka + saft ur äggkoppar kl 03 när det var skola dagen efter.
Dampen i korridorerna under gymnasietiden med Johanna, helt skruvade var vi men ack så kul vi hade under både rast och lektioner! Och allt dokumenterades med mobilkameror! "Dedär... Det.. DET är Leif!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0