24 september - får man vara såhär slö?!

2012-09-24 @ 22:26:26
1. I'm drunk, I suppose
Skulle träffat Sofie idag, men var tvungen att ställa in för jag har känt mig så hängig, trött och olustig. Inte pigg någonstans! Känns som att jag har nåt virus som aldrig bryter ut, det är så förbannade jobbigt ÅÅH. Aja, ska leka med Sofie imorn ialla fall, har ju tid att vila denna veckan oavsett!

Haft ett par "dåliga dagar" nu på kostsidan... Har varit skitduktig och ätit jättebra och nyttiga grejer, men både lördag, söndag och idag har jag frossat som fan. I skrivande stund sitter jag och slevar i mig Nutella, min jävla idiot HAHA, men jag unnar mig en liten "relapse" innan jag känner mig helt pigg igen. Har varken haft ork eller tid till att dra ut på nån löprunda eller ens en liten powerwalk, men väntar som sagt tills jag har lite mer energi för just nu är jag bara så jävla dödstrött hela tiden.

Ska faktiskt ta katten under armen och bädda ner mig nu, ska bara säga åt mannen att han ska sluta vråla åt datorn så man kan få lite sinnesro här! Vad är det med killar och deras datorspelande? Måste man skrika rakt ut för man missar nåt? Det är ju som att jag ska skrika som en idiot varje gång jag stavar fel i mina inlägg här på bloggen, haha. Och det mina vänner, blir ganska ofta, för jag skriver alldeles för fort och slarvigt.
 
 
Bjuder på en knäpp bild på Zhantos-kissen. Helt sjukt hur lurvig han var där?! Han är inte alls så fluffig längre, buhu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0