25 september - pigg som en lärka ?!

2012-09-25 @ 09:56:26
1. I'm drunk, I suppose
Haha, UNDERBART att vakna och känna sig superpigg och jättepepp! Dessutom när jag mått så pissigt nu i helgen. Det är säkert pga Nutellan, min sockernivå är nu "normal", dvs dunderhög och jag är speedad som fan innan jag dippar igen och blir trött igen.. Haha, har man problem eller?

Kände mig faktiskt sugen på att gå rundan till Ålem och tillbaka, men det regnar ju en hel del... Inte för den sakens skull egentligen, utan jag vill inte vara ute massa med träningsskorna när det är blött ute för de började tjippa i sulan senast och jag vill inte förstöra dem. Alltså jag blev ju inte blöt om fötterna, haha men jag kollade aldrig upp om man kunde ha dem ute och känns ju onödigt att förstöra dem direkt om det nu är så att det inte pallar regnigt väder!

Tumblr
 
Fast å andra sidan borde jag faktiskt ta och röra lite på fläsket så att säga... Kanske ska hoppa till amatör-Zumba inomhus framför Youtube istället? HAHAHA. Det är så jag rullar! Nu ska jag äta ordentlig frukost, tror ej jag klarar mig på endast Nutella idag. Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0