29 september - gos med Glenn

2012-09-29 @ 13:30:55
1. I'm drunk, I suppose
 
Haha, alltså jag måste bara tillägna ett litet inlägg åt pappas nya katt Glenn... Förutom att han har så himla roligt namn, så är han så sjukt skojig i övrigt också! I början var han lite rädd och blyg, vilket man kan tänka sig då han åkte tåg från Göteborg i fem timmar, sen kom han hit till helt nya människor och dessutom en annan katt som bara fräste och morrade hela tiden... Stackars Glenn! Och stackars Hubbe som inte träffat en annan katt på 1½ år som plötsligt ska dela sitt revir med en busande kattunge haha!

Men det går redan bättre, imorse vaknade jag av att båda katterna körde rally över vardagsrumsgolvet där jag sov, och det var ju inte en kort stund de höll på heller... Och Glenn har blivit lite mer framåt nu och när vi väl fick tag på honom och kunde ta upp han i famnen så spinner han och gosar för fulla bullar så detta blir nog bra! Synd bara att jag inte tog med min kamera, ni får nöja er med crappy iPhone-pics tills jag hälsar på här nästa gång igen....
 


Nu ska jag avrunda min frukost med lite chokladpudding sen igår, innan jag tar nya tag och blir nyttig igen, HAHA. Har bara väntat på att nån ska ta upp det och fråga hur det hade gått med nyttigheterna... I sanningens namn så har jag haft en liten "återfallsvecka" sen förra helgen, vaknade på söndagen och var helt slut på alla sätt ni kan tänka er så det har inte blivit mycket gjort den senaste veckan. Men på måndag ska jag dra och lösa gymkort med mami så då ska jag dra igång med mitt projekt på allvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0