19 april - detta med natten

2013-04-19 @ 05:43:19
Ni vet när man är gravid och vaknar minst två gånger per natt för er blåsa på något mystiskt, magiskt sätt krympt från "liten" till "obefintlig"?

När grannen dessutom går upp vid klockan 05:00 - eller förlåt, jag menar SNOOZAR sig igenom fem-snåret varje morgon, och dessutom inte verkar äga någon väckarklocka, så vaknar jag alltså en extra gång vid denna tid pga ovan nämndas mobilvibration som likt en slagborr brummar sig igenom tystnaden. Varje morgon. I ca 20 min. BRRR. BRRR. BRRR. Ja ni fattar.

Har man riktig otur är hen's barn på ruskigt morgonhumör vissa dagar också, vilket då innebär att om man väl lyckats somna om där runt 05:30 så vaknar man upp med ett ryck när detta ursinniga barn gapar i trapphuset när det är dags för dem att åka iväg senare under morgonen till något jag gissar på är jobb och förskola.

Idag är alltså klockan 05:39 men denna morgon var det katternas fel då de bestämde sig för redan runt 3-4 för att stimma runt i gardinerna. Nu går jag fan upp och gör frukost.



En bättre frukost från förra helgen. Får dock nöja mig utan o'boy nu ett tag då min mage demonstrerade i tystnad, samt tomaten för det har jag inte råd med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0