13 augusti - v 37+0

2013-08-13 @ 20:51:23
2. Gravid
Besökte barnmorskan för näst sista gången idag! Och tack och lov så ser allt fortfarande bra ut, bebis har växt lite till och mitt sf-mått ligger nu på 34 cm. Mitt blodtryck låg bra, och bebisens hjärtljud slog fint och varierat också (eller ja, något rent hjärtljud fick vi inte höra idag eftersom den låg knepigt till men navelsträngsljuden har samma rytm i princip så vi lyssnade på det istället). Sen kände hon och klämde på magen, och bebis ligger fortfarande med huvudet neråt och har nästan fixerat sig helt, vilket betyder att hon börjar göra sig redo för att komma ut!
 
Och utan att skrämma upp någon nu, så har jag känt mig lite skum i kroppen de senaste dagarna... SEN om det är pga att jag jagar upp mig lite för det är så nära vet jag inte, jag är ju lite hypokondrisk. Och när man vet att bebisen i princip kan komma när som helst nu så börjar man ju såklart leta tecken och känna efter lite extra noga, så antagligen är det ju pga det. Tycker bara det kör otroligt mycket i magen och att jag har en allmänt skum känsla i kroppen, men inga förvärkar, sammandragningar eller molvärk som liknar mensvärk alls och det är väl det man i huvudsak ska känna så det är nog ett tag kvar trots allt. Går säkert över tiden nu bara för att jag nojjat över att jag ska föda för tidigt!

 
Bjuder på en bild från i vintras när jag fortfarande var snygg och hade fräsch hårfärg. Ska bli så SKÖNT att fixa till mitt gräsliga hår sen, det gör så mycket! Längtat så länge efter att bli ljus nu.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har läst din blogg dagligen sen du blev gravid! Lite innan för den delen också! Jag vill bara säga grattis till den blivande lilla tjejen! (Antingen har jag missat när du skrev ut könet eller så råkade du göra det nu, hihi) Grattis iallafall och jag önskar er all lycka! :D

Svar: Vad kul, tack!Ja, när vi var på ultraljud i v 19 så tyckte barnmorskan det såg ut som en tjej, men hon var inte helt hundra.. Men jag tycker det känns som en tjej, och vi har funderat mest på tjejnamn så vi säger att det är en hon, men vi vet ju inte helt säkert egentligen hahaha... Men vi får se! Tack snälla!
Amanda

2013-08-13 @ 21:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0