26 augusti - dåligt tajmat!

2013-08-26 @ 10:02:10
2. Gravid
Nu blir det detaljer hörrni!
 
Vaknade runt 04 imorse av förvärkar, försökte verkligen somna om men det gick inte. Var uppe och kissade typ 18 gånger innan jag sista gången upptäckte att jag liksom aldrig blev helt torr när jag torkade mig - torkade och torkade innan jag insåg att det måste vara slemmisen som var på väg. Jaha nu händer det, tänkte jag. Då var klockan 07.
 
Gick och la mig igen, och hade nääästan lyckats slumra till när jag kände hur nåt började rinna till! Kastade mig upp ur sängen för att rädda madrassen, ropade till mannen "NU GÅR VATTNET!" och tog mig snabbt till toaletten med ett spår av vatten efter mig, för att avsluta med ett riktigt "film-splash" på badrumsgolvet. HAHA ofta det ens splashade?! Det trodde ju inte jag att det skulle göra!
 
Värkarna gick från att ha varit relativt regelbundna med 10 minuters mellanrum hela morgonen, till att stanna av lite nu efter vattenavgången. Ringde ju till förlossningen och barnmorskan där sa att vi kunde stanna hemma så länge jag känner att jag klarar det, och så länge värkarna inte avstannar helt och vattnet ändrar färg. Så typiskt bara att det ska ske IDAG - hade ju förtusan min uppkörning idag!! Och mannen skulle iväg till Växjö på föreläsning om någon kurs han skulle gå, och det blev ju också inställt pga detta nu haha! Ja ja, NU BLIRE ÄNTLIGEN BEBIS!
 
 
 
Sitter här i full skyddsmundering, på en tjock handduk för att undvika eventuella olyckor i soffan! Nu ska jag lägga mig och klocka värkar och försöka få lite vila.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Gud vad söt mage du har.

Är själv i v.26 på ons! :-) Tiden går ju sjukt fort.

Vet du kön?


XOXO
Cornelia - Stil Shopping & Ungmamma-blogg

Svar: Åh, tack! :DJ de gör det verkligen, känns som att man knappt hunnit vara gravid! Vi var nästan helt säkra på att det var en tjej och det var det, hon kom i förra veckan (en vecka för tidigt)!
Amanda

2013-08-27 @ 01:27:51
URL: http://Http://CorneliaNilssons.se
Postat av: Nathalie

När mitt vatten gick klockan sex en morgon, vaknade jag helt förvirrad och undrade hur jag kunde kissa så mycket och varför jag kissade i sängen. Lycka till med förlossningen, om inte bebisen är ute redan. Grattis! :D

Svar: Haha! Ja det blev lite omvälvande för mig med när det gick nu, hann iallafall ta mig upp ur sängen!Tack så mycket!
Amanda

2013-08-28 @ 09:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0