20 januari - skulle ju ha städat idag

2013-01-20 @ 18:29:49
1. I'm drunk, I suppose
Men gjorde jag det? HAHA. Nej.
 
Är ärligt talat riktigt besviken på mig själv för att jag inte tagit tag i det denna helgen när jag faktiskt hade tid, men jag har mina anledningar för att vara trött, om än onaturligt trött haha... Antar att jag får ta lite varje dag om jag ska finna motivationen till det. Har ialla fall badat ikväll! Det var roligt för katterna följde med in på toaletten och satt och glodde på mig. Sen när jag stängt av vattnet så hoppade Zhantos upp på badkarskanten och satt sen och viftade med tassen i vattnet, HAHA han var verkligen sugen på att hoppa i samtidigt som instinkten ändå höll han kvar på kanten. Figge låg i handfatet och såg rädd ut. Sen klev jag upp och såg ut som en skållad kräfta.
 
Lagat korvstroganoff har jag gjort också, vilket blev sjuuukt gott denna gången. Och så har jag bestämt mig för att baka en kladdkaka ikväll för första gången på evigheter. Tyckte jag förtjänade det efter en hel dag i sängen. Nu är dessutom "sovmornarna" på jobbet slut, ska i fortsättningen befinna mig på kontoret kl 07:45. Vilket betyder att jag måste åka med bussen 06:40 från Blomstermåla. Vilket i sin tur betyder att mitt alarm kommer ringa prick 05 varje dag i resten av mitt liv så länge jag jobbar där eller tills vi flyttar till Kalmar. Menmen, är ju ändå så jävla trött på kvällarna att jag däckar utan problem vid kl 21 så det ska väl inte bli några större problem.
 
Har börjat söka runt på lägenheter nu på allvar så vi kommer ifrån denna hålan, prio ett är väl Kalmar men om det blir Lindsdal eller Smedby gör faktiskt inte mig så mycket heller. Allt är liksom bättre än Blomstermåla när man jobbar. Hittade en 3:a i Berga centrum som jag hoppas man har en chans på, i och för sig går de väl mycket på hur länge man varit sökande men man kan ju alltid hoppas. Får väl ta ett snack med farmor med för hon har ju kontakter inom fastighetsbranschen, och hon är ju enormt företagssam av sig så hon kan nog snoka upp nåt relativt snabbt om jag ber snällt, haha. Om nån sitter på en trea i Kalmar och vill byta den till en etta ute på vischan så får ni gärna höra av er, HEHE.
 



HAHAHHAHAHHA skrattade högt åt denna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0