26 januari - fin dag

2013-01-26 @ 21:45:20
1. I'm drunk, I suppose
Den första lediga dagen sen innan jag började jobba som jag faktiskt kände att jag hade energi att göra nåt annat än bara ligga i sängen. Varit helt död i två helger nu, men idag var jag uppe i tid ändå för att åka till stan och fika med Madde. Mysepysigt som vanligt på Kullzénska, sen vandrade vi runt ute i snålblåsten och glodde i affärer innan hon drog hem och jag satte mig för att vänta på mannen. Sen drog han och jag till Ikea, så nu har jag äntligen införskaffat mig nya ljus! Kan äntligen känna lugnet liksom.
 
Imorgon har jag städdag - och jag vet att jag sagt det oförskämt mycket nu, men det är lika bra att få det gjort nu när man har energin till det. Förutom ljusen som lugnar ikväll kör jag även Kent i lurarna för de är fan bäst. De spelade Kent inne på Arnold's i stan idag, Madde sa att hon tycker de låter så deppiga och då sa jag nåt i stil med att "jag skulle kunna tatuera in alla deras låttexter över hela kroppen utan att ångra mig en sekund", och det är ju lite sjukt egentligen men jag tycker verkligen de är bäst. "Ett tidsfördriv som aldrig dör".
 

Köpte bästo-armbandz på Glitter med Madde idag, haha vi är söta! Det blåa var det enda med silvrigt hjärta och ingen av oss ville ha guld så då blev det så. Måste ju matcha min klocka, HAHA. Och de hade ju faktiskt 20 % på alla saker med hjärtan på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0