28 januari - veckan börjar bra!

2013-01-28 @ 20:26:00
1. I'm drunk, I suppose
Toppenstart på veckan måste jag säga! Efter i torsdags då jag gjorde min första back på jobbet så har jag funderat över helgen, och jag insåg att jag faktiskt var lite rädd för att sätta mig vid telefonen och ringa idag. Tog dock upp det på morgonmötet när vi satte upp våra individuella mål för dagen, så jag fick lite pepptalk från mina kollegor och min chef. Kändes skönt att snacka om det direkt och jag behövde höra det igen - det är inte min sista back, alla kommer gå back på kunder och det är något de har med i beräkningarna. Vi har dessutom fått fler värdekunder nu så man har lite att röra sig med, så det kändes bättre.
 
Så sen satte jag mig vid telefonen och började ringa, och jag kan stolt meddela att jag avslutat tre kunder idag varav vinst på två stycken och samma värde på den tredje så det känns grymt skönt! Sen fick jag flera återkontakter till senare i veckan. Behövde verkligen denna dagen med lite bra avslut för att kunna lägga den där jädra backen bakom mig. Reflekterade även lite inför hur jag ska gå tillväga nästa gång jag ska ringa en liknande kund som den, så nu vet jag vad jag ska trycka lite extra på till nästa gång.
 
Efter jobbet mötte jag upp mannen, och sen gick vi och kollade på en lägenhet mitt i stan. En etta, drömläge ovanför Aima för 4.600 :-/mån. Den var jättefin och jag tyckte verkligen om den, men det var nog framförallt för att man jämför med det vi redan har - 27 kvadrat är ju lite skillnad mot 41 kvadrat som denna var som vi tittade på. Men vi vill ju gärna ha ett sovrum och sådär, så vi hoppar denna lägenheten så får vi söka vidare efter något som passar oss bättre.
 

Måste ju få plats med hela lilla familyn! (+ Zhantosgosen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0