5 januari - njuter av mina sista dagar som arbetslös

2013-01-05 @ 14:54:46
1. I'm drunk, I suppose
Eller ja, rent tekniskt sett så är jag ju inte arbetslös längre då jag skrivit på kontrakt osv... Men detta är min sista lediga helg innan jag börjar jobba!
 
Borde egentligen läsa på så mycket som möjligt innan utbildningen börjar, eftersom jag vill jobba upp det eventuella försprånget som de övriga nyanställda har då flera troligen har arbetat inom telesälj innan. Jag har ju ingen erfarenhet alls av just det, men samtidigt så har jag verkligen inget vidare läshuvud. Ska ta tag i det lite senare. Tror dock att det mesta kommer lösa sig av sig självt när jag väl kommit in i det, jag får ju gå utbildningen först i två veckor vad jag vet hittills, och jag lär mig snabbare och bättre när jag får utöva det rent praktiskt. Däremot inte sagt att jag inte skulle tjäna på att läsa lite innan jag börjar, haha. Ohwell.
 
Har precis kollat klart på det senaste avsnittet av Vampire Diaries, älskar själva historien men jag kan faktiskt inte undgå att märka hur dåligt gjord den ändå är. Tyvärr haha! Känns som att jättemycket utelämnas, karaktärerna vet plötsligt hemligheter de inte visste om i förra avsnittet och aa... Det känns inte så trovärdigt alltid. Sen att det handlar om relativt overkliga saker kanske säger sin sak, men om man jämför med Walking Dead som också är en sjukt overklig serie så är den ändå grymt bra gjord. Skillnader. Stör mig haha, men AJA. Älskar förövrigt Damon och Elena, trots att jag inte kan låta bli att tycka synd om Stefan just nu och känna att Elena borde gå tillbaka till honom.
 
För att utöka min töntstämpel ytterligare, så ska jag nu sätta igång med att kolla på True Blood. Såg bara de första två avsnitten när de sändes på tv och sen tappade jag bort mig. Tänkte ge det en chans nu och se om det är nåt att ha. Vilket det troligen är då jag älskar vampyrer, HAHA. #tönt
 
Min ginger-korv ligger bredvid och ser allmänt gosig ut. Figge's persnolighet har verkligen växt fram under de månaderna vi haft honom, helt underbar är han! Och ett perfekt komplement till Zhantos, de är verkligen oskiljaktiga nu. Han väcker mig på mornarna genom att bitas lite lätt i fingrarna och stånga mig i ansiktet så man blir helt blöt i hela fejjan av hans nos...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0