15 juli - nu känns det på riktigt

2013-07-15 @ 22:35:43
2. Gravid
Vaknade imorse av riktig jävla kramp i magen - män, tänk er känslan av ett magknip och kvinnor kan tänka sig detsamma + mensvärk. Det var inte angenämt! Fattade ganska snabbt att detta måste vara en förvärk då det gick över efter en kort stund och hela magen slappnade av igen. Har fått så en gång tidigare (vaknade av det då med), men eftersom min mage hade varit kass dagen innan då så tänkte jag att det måste varit någon slags magkramp bara för sen kände jag inget.
 
Skillnaden mellan den gången och det som hände imorse, är det att idag har jag fortsatt ha som mensvärk i stort sett hela dagen. Känner mig något nervös, har gått 33 fullgångna veckor imorgon och det är ju lite för tidigt. Men enligt vad jag kunnat läsa mig till är det tydligen normalt med såna här förvärkar och det kan man ha flera veckor innan förlossningen, så vi får väl hoppas att bebis stannar kvar där inne ett tag till och växer på sig. Åtminstone tre veckor till så vi hinner flytta och jag (förhoppningsvis...) hinner klart med körkortet, så är det fritt fram för bebbson sen! Men tills dess tänker jag knipa. Hårt.
 

Förstår någon när jag blev såhär stor? Känns som att det fullkomligt exploderat de senaste veckorna och nu märker jag verkligen av hur mycket som händer. Bristningarna som jag trodde jag skulle slippa kom som ett brev på posten på både höfter, röven och lite under magen men det är ändå inte så farligt som det kunde varit. Känner mig dock tyngre och otympligare nu och får egentligen tvinga mig själv till att ta det lugnt även om det är frustrerande som fan att inte kunna hålla samma tempo som jag är van vid. Vill att det ska gå fort och raskt! Vill inte vara långsam! VILLVILLVILL. Har däremot tjockare hår än någonsin - knappt fällt ett hårstrå på flera månader, jag samlar knappt på mig någon vätska (ännu, peppar peppar!!), jag har inte haft några foglossningssmärtor mer än precis i början vilket sen försvann, och jag är SÅ glad över att jag har kunnat hålla igång såhär mycket som jag gjort! Nu hoppas vi på en enkel förlossning också, men det är väl omöjligt haha!
 

Kommentarer
Postat av: ellia

så sött när magen liksom "vilar" på handfatet :P

2013-07-17 @ 05:46:28
URL: http://www.itsmellslikeemo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0