24 juli - det här med pinsamma grejer

2013-07-24 @ 08:41:03
1. I'm drunk, I suppose
Snubblade över en forumtråd igår i mitt symptom-googlande, som handlade om pinsamma grejer som man varit ute för under sin graviditet. Skrattade som fan när jag läste om en kvinna som lagt sig i ett bad, och sen hade bebisen i magen ändrat läge så hon fastnade i badkaret och kom inte loss! Slutade med att hennes sambos lillebror med vänner + hantverkare som råkade vara hemma just då fick hjälpas åt att DRA loss henne ur badkaret med hjälp av handkraft och nån vertygssmörjarolja! Och mitt i allt kom hennes sambo hem och undrade varför alla stod vid badkaret och drog i hans nakna fru, hahaha!

Älskar att läsa om sånt. Då känner man sig faktiskt helt normal. Min graviditet har väl hittills varit ganska så dräglig, jag har varken spytt eller svimmat på offentliga platser - däremot har ju min mage kraschat totalt. Vilket verkar vara relativt vanligt. Och ju större bebisen blir, desto värre verkar denna åkomman bli då den trycker och sparkar på tarmar och blåsa...

Men det värsta är nog detta med att jag verkar producera helt absurda gaser på nätterna under denna graviditeten. Det är alltså så illa att jag VAKNAR själv när det smiter ut en liten rackare - och eftersom att jag alltid går och lägger mig först, och mannen sitter uppe så är han alltså mer än bekant med detta fenomen. I början var det ju hemskt pinsamt, men nu har jag kommit till en gräns där jag inte orkar bry mig mer FÖR VAD SKA JAG GÖRA?! XD Kan ju inte kontrollera det när jag sover?? Tycker så synd om mannen som måste genomlida detta, det är ju ingen doft av nyponros direkt. Skrattade som fan dock för några nätter sen när jag vaknade på detta vis, och i samma ögonblick som jag slår upp ögonen ser jag hur mannen VÄNDER vår bordsfläkt bort från honom och mot mig, för att sen blänga skitsurt på pruttmonstret (mig). STACKAREN.

Nej hörrni, det är tur att bebisen snart kommer ut och joinar oss på utsidan istället. För allas bästa!

Har ni något pinsamt ni vill dela med er av?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0