24 juli - Emmaljunga Super Nitro 2014

2013-07-24 @ 20:55:00
2. Gravid
Mötte upp mamma och Mats idag efter jobbet och så gick vi till Babyproffsen för att kolla på de vagnarna jag och mannen tittat ut. Mamma var med på noterna vad gällande Emmaljunga-vagnen, så det fick helt enkelt bli den! Den har fyra stadiga hjul varav de två främsta är svängbara, det har varit ett krav från vår sida för vi vill ha den så lättmanövrerad som möjligt och att man ska slippa det här med att "häva sig" på vagnen varje gång man ska svänga. Däremot så har alla andra modeller vi kollat på haft så små framhjul, vilket gör att det plötsligt inte är så smidigt längre när det blir vinterväder med slö och slask. Men med denna så kommer vi inte ha det problemet! Hjulen är dessutom låsbara så den blir som en vanlig fyrahjuling.
 
Färgen vi valde (läs: mest jag) var den som de hade som utställningsex i butiken - "anthrazit leatherette" heter den och innebär att den är i mörkgrå skinnimitation. Kändes riktigt lyxigt tyckte jag, mannen var däremot inte sådär förtjust i den och hade hellre velat ha en helsvart i tyg men han lät sig övertalas. Leveranstiderna på de andra färgerna vi var intresserade av låg på mellan 3-8 veckor, och det känns ju kanske lite tajt när bebis är beräknad om 6 veckor?! Ja vi är sent ute. Ja. Denna gråa hade de däremot i butiken nu redan, det är bara liggkorgen vi kommer få vänta på men den skulle komma om två veckor och det resonerade jag och mamma om att "SÅ tidigt kan ju bebisen inte komma!". Peppar, peppar......
 
Har dagdrömt om vagnen nu enda sen jag kom hem. Ska bli så mysigt och kommer kännas så lyxigt att dra runt vår lille bebbsing i denna! Är så tacksam gentemot mamma och Mats som betalar den åt oss, vi hade ju aldrig lagt detta själva utan var ju inställda på att köpa begagnat och var nöjda med det. Men det känns riktigt härligt nu! Längtar!
 


 


Bilder lånade från emmaljunga.se

Emmaljunga Super Nitro -14. Liggkorgen är den nederst och är den delen vi kommer använda från det att bebis är nyfödd upp till ca 6 månader innan vi byter till sittdelen. Vi slipper köpa myggnät och solskydd, för det finns inbyggt under sufletten! Regnskydd och skötväska är det som saknas nu bara, sen är det komplett.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! Nu när du har haft vagnen ett tag, vad tycker du om den? Har du provat den i skog/terrängmiljö? Hur är "gunget"? Väljer mellan att köpa en super nitro eller en variant med fasta hjul.

Svar: Har svarat på det i ett inlägg! Här är länken: http://emofilten.blogg.se/category/1-im-drunk-i-suppose.html
Amanda

2013-11-22 @ 13:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0