11 juni - barnvagnsinlägg

2013-06-11 @ 21:42:09
1. I'm drunk, I suppose
Efter att ha suttit och letat barnvagnar i evigheter nu på internet så verkar jag äntligen ha hittat en vagn som har allt vi (läs: jag) kräver samt inom vår budget. Vi har funderat länge på om vi ska köpa en ny eller begagnad vagn, men jag är så inställd på hur jag vill att den ska se ut att det lär bli svårt att hitta en begagnad som lever upp till kraven. Och vi ska väl inte sticka under stol med att jag har varit den drivande delen på denna punkten, så efter lite diskuterande bestämde vi att jag får bestämma vad det blir för vagn.
 
Vi båda vill ju som sagt att det ska bli en sån billig historia som möjligt och jag har absolut inga problem med att köpa en begagnad vagn, men vi vill ha med fyra hjul varav de främsta är svängbara och de är relativt nya på marknaden verkar det som för alla begagnade som vi hittat hittills har bara fyra fasta. Kvalitetsvagnar som Emmaljunga däremot, och många är i fint skick till bra priser - men ni vet hur det är när man har bestämt sig för något.




Bildkälla

Ovan ser ni B-Motion 4 från Britax, som egentligen är en sittvagn men som man enkelt kan klicka loss och istället klicka i en liggdel på chassit så kan man använda den från nyfödd. Science! Andra saker jag fallit för kan ni se i videon om ni är intresserade!

 
Helvete så smidig den är. Hela kalaset med liggdel kommer gå på strax över 5000 kr - men jag känner att det kan det vara värt med tanke på att den ska hålla länge och till framtida barn, och att vi inte har behövt köpa nåt alls knappt hittills så ska något vara nytt och fräscht så tycker jag man ska satsa det på vagnen. Men jag vill ju såklart provköra, så tanken är att ta mig in till Babyproffsen någon dag och göra det så får vi väl se sen hur det känns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0