16 maj - sommar

2013-05-16 @ 23:15:34
1. I'm drunk, I suppose
 
Tror ej ni förstår hur varmt det varit idag. Tror inte heller ni förstår hur mycket snygga långklänningar jag hittat på Gina?! Mannen var på generöst humör så jag försökte få honom att köpa en klänning till mig men den tyckte han var ful (ovanligt då, allt jag sätter på mig är tydligen fult - varför är alla män såna?) så jag får gå och köpa den själv nästa vecka när pengarna kommer. Dyr glass kunde han däremot unna sin gravida flickvän, det var jag värd :))))
 
Körlektionen gick helt okej också, värst var dock när läraren sa "jaa jag tog mig friheten att kolla lite på din teori...." med sammanbiten min, och jag ville skratta rakt ut för jag började på den IGÅR och det gick ju käpprätt åt fanders. Kanske dags att börja. Det tyckte han också.
 
Och kvällen har spenderats framför Eurovision med honungsmelon, för mannen har varit hos sin bror och kollat på hockeyn. Har insett att jag blir grymt paranoid när jag är ensam hemma, men det är nog för fyllo-grannen varit och ryckt i vår dörr så många gånger av misstag tidigare. Drar för gardinerna, tänder upp och vågar inte ens gå ut med soporna utan att låsa balkongdörren, ytterdörren och ta med mig mobilen. Ska nu borsta tänderna och krypa ner i snarklådiz så ska jag ligga där och vänta med täcket uppdraget till näsan tills mannen kommer hem. Lär ju inte kunna somna innan dess haha. NATTI

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0