29 maj - finn ett fel

2013-05-29 @ 21:14:00
1. I'm drunk, I suppose
 
 
Ödets ironi - rått och ruggigt väder hemma imorse, = Amanda tänker att det är bäst att hoppa i gummistövlarna idag för det lär ju regna idag med.
Kommer in till Kalmar, = NEMEN OJSAN HÄR VAR DET VISST SOL. STEKANDE.
 
Ja och inte nog med att jag var Kalmar's enda invånare idag som glaffsade fram på stationen iförd gummistövlar i strålande solsken, så hoppade jag dessutom på fel buss. Detta kommer jag alltså på när jag är ute vid Södercentrum - skulle till giraffen. Hoppar av och undrar vad det är för fel på mig som upptäcker mitt misstag så sent, vad tänkte jag ens?! Helt förvirrad. Inser även att jag får stå och vänta på bussen i en kvart, och att jag sen måste byta buss inne på stationen OCH BLÄÄÄ blev jättearg på mig själv.
 
Så jag gick istället. I varmt morgonväder. I gummistövlar som floffade. FLOFF FLOFF. Och nu när jag sitter och skriver detta så inser jag att jag glömt att jag skulle till affären och handla bröd... Orkar inte med min preggohjärna. Börjar nästan tro på det där med att hjärnan krymper 7 % under graviditeten.

Kommentarer
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Ha ha, gjorde oxå det felet här om dagen. Det såg ut att bli kast väder så jag drog på mig mina Dr Martens...fan vad varmt det blev i solen fast gummistövlar är nog lite värre:)

Kram

2013-05-30 @ 23:28:45
URL: http://www.fames.se/missnaily
Postat av: Anonym

Hej fina gummistövlar du har på dig tycker jag ☺☺😊😊

2015-07-17 @ 20:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0