24 november - gourmetsöndag

2013-11-24 @ 20:31:18
1. I'm drunk, I suppose
Gårdagens chorizo + pommes. Mm. Det är verkligen nåt att sätta på listan över topp 3-bästa söndagsmiddagarna!

Nej. Skämt åsido - det brukar bli rätt bra mat här hemma ändå trots att vi har en liten 5-kilosmäniska som vill bli underhållen/buren majoriteten av dygnets timmar. Man lär sig göra flera saker samtidigt helt enkelt! Nu har hon ju äntligen växt i sin bärsele, vilket underlättar fantastiskt mycket och ger en möjligheten att faktiskt kunna GÖRA saker i hemmet. Om man har lust. Ibland. Vilket man vid närmare eftertanke inte har så ofta....

Nåväl. Idag började julskyltningen nere på stan här i Nybro, så vi var nere en sväng och andades marschaller, munkar, glögg och lotter. Sen avslutades allt med fyrverkerier, vilket vi inte såg ett skit av som vi först tänkte eftersom vi kom på att det kanske inte var ett lämpligt spektakel att dra med en tremånadersbebis på. Vi väntade ine på Willys tills det nästan var över. Sen flydde vi över torget och hemåt medan pappersbitar och andra raketrester regnade ner i håret på mig. Det var en mysig liten kväll.

Andra roliga aktiviteter vi ägnat oss åt idag är att skriva tråkiga vuxenpapper till Försäkringskassan, cyklat ner till centrum som ett spjut med ett brev 10 minuter innan lådan tömdes, beräknat min föräldrapenning och hur länge jag kommer kunna vara hemma samt duschat. Sen fick jag helt plötsligt min mens tillbaka efter nästan exakt ett år sen senaste gången (skiljde två dagar), den har jag inte saknat men man kan ju inte få allt här i världen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0