29 november - vaccinationsbiverkningar

2013-11-29 @ 20:58:58
1. I'm drunk, I suppose
Igår var lilla familjen på BVC för 3-månadersbesöket, samt den första vaccinationen! Jag förundras lite över hur liten Joline är fortfarande - eller alltså, jämför man med hur liten och pluttig hon var som nyfödd så är det ju klart att man tycker hon är stor nu! Men jämfört med många jämnåriga så tycker jag hon ser jätteliten ut? Nu vid exakt 3 månaders ålder så väger hon 4,9 kg och är 59 cm lång - inget som är onormalt i sig egentligen eftersom hon följer sin egen kurva och det är inget som sköterskan på BVC påpekat heller. Hon är lång och slank helt enkelt!
 
Efter vägning och mätning var det dags för sprutorna, en i varje ben så det kom in en sköterska till så jag fick stå i mitten och hålla Joline i händerna medan de stack samtidigt. Självklart blev hon ju jätteledsen och det var verkligen hjärtskärande, men det gick över på någon minut bara och hon log och jollrade som vanligt när vi gick ut. Sen sov hon typ hela kvällen igår, åt litegrann bara och ick lite feber men hon somnade som vanligt och har sovit bra inatt - vaknade första gången vid 05 och nästa gång vid 09.
 
 
 
Sen klev jag upp och skulle göra mig iordning för hade tänkt att hon och jag skulle åka ut till Hansa idag och byta ett par skor, men då fick hon feber så blev till att stanna hemma istället. Så dagen har bestått av lite gråt och gnäll, hon fick en liten rumpis-Alvedon så febern gick ner, och sen har hon mest sovit hela dagen. Till Peter Jöback's julskiva, haha! Ätit lite men faktiskt inte alls så mycket som hon brukar, hon är tydligt påverkad av detta märker man och jag hoppas verkligen hon mår bättre imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0