10 oktober - duktig bebis

2013-10-10 @ 22:02:41
1. I'm drunk, I suppose
Idag var det en viktig milstolpe i Jolines liv! Har varit en riktigt stolt mamma idag.

I vanliga fall brukar den lilla människan vakna ca 2-3 ggr på en natt, räknat från när jag går och lägger mig vid ca 22:00. Igår kväll var det lite gnäll så då blev det en timme senare, men hursom - förstå min förvåning när Joline väckte mig första gången vid 05:30! Sovit hela natten alltså, och gud vad skönt det var. Inte sovit så många timmar sammanhängande sen hon föddes för sex veckor sen, har glömt hur det känns att vara utvilad! I och för sig så somnade vi om efter att hon vaknat där för hon ville sova mera och jag såg ingen anledning till varför jag skulle upp och härja vid den tiden då. Så det blev ordentligt med sömn inatt!

När vi väl skulle stiga upp sen så låg jag och gullade med henne, och plötsligt fick jag det första medvetna svarsleendet! Herregud jag höll på att svimma av stolthet och mammahormoner. Har hållt på hela dagen och gulla och busa med henne bara för att se så det inte var en tillfällighet, men jag fick ett tandlöst leende tillbaka varje gång. Äntligen!

Och efter en kort promenad ner till affären vid sextiden i eftermiddags så somnade hon i vagnen för natten verkar det som, har vi tur så håller hennes kvällsrutiner i sig nu så man förhoppningsvis kan få lite mer sömn nu framöver. Vågar knappt uttala mig om hur duktig och snäll bebis hon är ifall det vänder bara för det, haha!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0