21 september - tillväxtperiod?

2013-09-21 @ 21:01:21
1. I'm drunk, I suppose
Det är ett heltidsarbete att ha en bebis! Bara för att jag satte mig nu och skulle skriva ett inlägg här så hör jag hur hon börjar grymta och vakna till i vagnen, har jag tur somnar hon om en stund till så jag ska försöka fatta mig snabbt!
 
 
Nu har man börjat komma in lite i livet som småbarnsförälder! Men i samma stund som man tror att man fått in rutiner så ändras det igen, det märks redan nu och de senaste två-tre dagarna har hon varit mycket gnälligare än hon brukar så jag tror att hon växer mycket just nu. Hon är väldigt snuttig och tuttig, somnar fortfarande bara om hon får ligga på ens bröst och vaknar i princip direkt när man lägger ner henne om hon inte får somna till riktigt ordentligt.
 
Igår var Madde och Lucas här och käkade tacos med oss och kollade på Idol lite, och idag har Viktor varit här och fikat/käkat. Synd bara att hennes humör är så olika - igår hade hon verkligen sin värsta kväll någonsin. Hade jätteont i magen och skrek lääänge vid två olika tillfällen innan hon slutligen slocknade runt midnatt. Och idag har det varit precis tvärtom - hon har varit som en ängel idag! Det behövdes haha. Tråkigt bara för Madde och Lucas som fick ta del av hennes tjuriga humör särskilt när hon inte alls är sån ofta, men å andra sidan så är det ju inget någon kan hjälpa. Barn skriker ju alltid mer eller mindre, så vi får hoppas att hon är på bättre humör nästa gång!
 
Så nu idag har jag faktiskt bara njutit av lugnet och hade till och med tid att gå och vila en timme i eftermiddags. Nu när allt kretsar kring det här lilla livet alla dygnets timmar, så är det rätt skönt att få ha lite egentid när tillfälle ges! Hon är otroligt mysig och gosig att ha nära, men det är ju lite opraktiskt för man får ju inte så mycket tid över till annat. Den tiden man har för sig själv när man går in i duschen är ju magisk numera bara för att man får vara ensam. Å andra sidan försöker jag verkligen att njuta av den här tiden som är nu när hon är såhär liten och mysig, rätt som det är så är hon en vild ettåring som röjer runt här hemma! Vi tycker redan hon har växt märkbart nu under dessa tre veckorna, så snabbt går det ju defintivt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0