8 juli - dagens diplom går fan till mig själv

2014-07-08 @ 10:45:35
1. I'm drunk, I suppose
I flera veckors tid (ja kanske till och med månader?), så har avloppsbrunnen till badkaret runnit dåligt. Det var för lite mer än en månad sen som jag upptäckte en dag att det hade blivit som en pöl runt själva avloppet när jag klev ut ur duschen, men det var ju inte så farligt. Konstaterade mer att nån förmodligen behöver rensa där snart. Nån annan än mig själv, alltså HAHA. Vem det nu skulle vara eftersom jag numera bor själv.
 
Sen har ju det här problemet bara blivit mer och mer påträngande i min vardag. Pölen runt avloppet har liksom växt och blivit lite mer i storleken av en SJÖ, och när jag t.ex har fyllt upp en hink vatten till att skura golvet med så har jag hällt ut den i toaletten sen istället för i badkaret, bara för att jag vet att vattnet inte rinner undan. Och häromdagen så kände jag att jag inte kan skjuta fram det här längre när vattnet plötsligt steg ända bort till dörren och höll på att rinna ut i hallen när jag duschade, HAHAHA. Herregud, Lake Bathroomfloor behövde utplånas kände jag.
 
Så idag munderade jag mig med diskhandskar och svamp, och började gräva. Hittade en halv peruk under vattenlåset. Och färgrester, efter att jag sköljt av alla målargrejerna i badkaret efter att jag målade om. Skurade som fan och nu blev det bra! Och det var inte alls så äckligt som jag faktiskt hade förväntat mig. Älskar fan mig själv nu, otroligt stolt och nöjd. Ska nog göra ett diplom och sätta upp på väggen på toaletten!
 
 
 
Nu sover avkomman förmiddag, så jag ska DUSCHA utan att känna oron av en översvämning! Sen till kvällen ska vi till Frida & Marcus som bjuder på paj MÅHÅHÅ.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0