14 juni - ny fån

2014-06-14 @ 22:08:00
1. I'm drunk, I suppose
Har varit (och ÄR fortfarande, egentligen) så fruktansvärt nöjd med min Samsung Galxy S3. De senaste åren känns det som att jag bara har haft problem med mina mobiler, de har gått sönder, de har kommit tillbaka ofixade från reparationen - tack och lov så försvann de flesta problemen när jag bytte operatör från 3 till Telenor. Men min Samsung som jag har haft nu har hållt och jag har varit jättenöjd med den! Men det märks ju när man haft en telefon i nästan två år, prestandan BLIR sämre oavsett hur väl man vårdar den tror jag och det är väl nästan lite meningen från företagen för att de ska tjäna på sin skit. Aja. Mobilen har den senaste tiden blivit allt segare och segare, min original-laddare sa tack och goodbye för redan ett halvår sen när den helt plötsligt började ladda svinlångsamt, och jag har lånat en annan tills dess - som också gått sönder. Har nu ytterligare en lånad men nu glappar laddningsingången i själva telefonen, och jag kan inte använda den under tiden som den laddar för då tar den inte emot nån laddning haha... Skit också. Den som faktiskt funkar bäst nu är min egen som laddar långsamt, men den funkar ju åtminstone även om det är knappt. Tar typ en hel natt att ens komma över 60 % batteri om den är helt urladdad när jag går och lägger mig. Har däremot inte känt att det är nå idé att försöka kirra ny laddare när abonnemanget snart går ut.
 
Så idag var jag och Joline inne i stan och förlängde mitt abonnemang! Och numera känns det som att alla de senaste mobilerna inom samma märke är nästan likadana, t.ex Samsung - asså det är ju inte mycket som är nytt om man byter upp sig från en S3 till en S5. Samma med iPhone. Och när jag skaffar nåt nytt, vill jag att det ska kännas! Så därför fick det bli en Sony Xperia denna gången, en Z1 Compact närmare bestämt. Hade redan innan funderat på Z2'an men VARFÖR måste den vara så stor?! Helvete hörrni, de gör ju bara telefonerna större och större. Så värdelöst för nån med små labbar som mig, får ju hålla den med båda händerna som nåt annat småbarn om jag ens ska kunna sms'a haha! Så snackade med snubben på Telenor lite och jag bestämde mig för Z1 Compact istället då det i princip är samma telefon, fast billigare och mindre. Typiskt nog hade de ju inte den hemma nu så de ska skicka den, så får vänta till mitten av nästa vecka någon gång. Men den som väntar på något gott!
 
 
 
Fick bli en vit, älskar vita telefoner! Sen är det kalasbra att den är vattentät för då kan Joline hålla på och dregla hur mycket hon vill på den utan att man ska behöva vara orolig över att den får vattenskador höhö. Nästa gång jag skaffar telefon ska det nog bli en iPhone (HAHA ja jag planerar redan nu, är ingen prylgalning men älskar att byta mobil). Hatar dock iTunes, tycker det är det mest värdelösa som finns men om iPhone släpper nåt nytt och fräscht lagom tills jag ska byta upp mig igen så kanske jag kan ha överseende. Finns ju mycket mer roliga skal och annat shit till iPhone.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0