20 oktober - bildbomb

2014-10-20 @ 11:28:34
1. I'm drunk, I suppose

 
Då dotterns lugg mest varit en Danzig-frisyr den senaste tiden, tog jag fram saxen och klippte bort det som låg i ögonen. Två tofsar på vardera sida senare, och VIPS såg hon ut som den lilla flickan i filmen "Monsters Inc".
 
 
En dag var vi och handlade, och Joline fick åka korg. Random tant skrattade och frågade vad man kunde köpa "sånadär" samtidigt som hon pekade på Joline, haha.
 
 
 
Vi har varit på inskolning på dagis, och förra veckan när Joline skulle vara där ensam i tre timmar så var jag ute och gick. Hälsade på farfar's grav, gick förbi gamla barndomskompisars hus, på cykelvägar och genom skogar man lekte vid... Återupplevde gamla minnen helt enkelt. Och när jag kom tillbaka för att hämta det lilla barnet så log hon skitstort med hela ansiktet fullt av knäckebröd och smör, och så insåg jag hur fint livet blev och ÄR ändå, trots motgångar. Med den här lilla människan blir allt så mycket mer värt.
 
 
 
I fredags var det dags att fira N's födelsedag med hans vänner, med käk, bowling och utgång i Oskarshamn. Och herregud alltså, vad roligt jag hade! Minns inte ens när jag skrattade så mycket, haha så sköna människor. 
 
 
 
Och på lördagseftermiddagen hämtade jag hem mitt lilla barn igen från sin pappa, och så åkte vi ut till min kära kusin för lite födelsedagsfirande två månader i efterskott för Joline haha! Hon fick en jättefin overall som tyvärr var för stor så den ska vi byta, och sen en liten klänning och xylofonen på bild, haha den var roligast tyckte hon för fasen vad hon har gått runt och plinkat på den nu hela helgen!
 
 
 
 
Och idag är det måndag! Idag är det inget dagis, så vi är hemma och myser. Tänkte att vi skulle vara ute mycket idag och gå, det enda negativa är ju att det är så tråkigt väder med regn till och från, men vi får väl klä på oss ordentligt! Sen ska jag dammsuga och städa här hemma i eftermiddag, för imorgon ska vi till förskolan på morgonen, sen åker Jullis till pappsen och jag åker till Oskarshamn. Så tråkigt att komma hem till ett ostädat hem, kryper i kroppen de gångerna det händer....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0